• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Средње
Средњи
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Далеки исток
  • Дијета: Класик
  • Јело: Вечера
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Rižoto sa ribom
Средње
Средњи
Мање од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 2 Порције +
  • 1 ком. белог лука
  • 2 ком. бибера
  • 2 ком. босиљка
  • 100 г црног лука
  • 100 г целера
  • 10 мл маслиновог уља
  • 2 ком. першуна
  • 2 г соли
  • 400 г рибе
  • 300 г пиринча
  • 100 г шаргарепе
Припрема

Stavite pirinač da se kuva. Posebno na ulju propržite sitno naseckan beli luk, šargarepu, celer, peršun i bosiljak. Očišćenu ribu isecite na sitne komade i dodajte proprženom povrću. Kuvajte oko 20 minuta, posolite i pobiberite, zatim dodajte malo vode i sve propasirajte. Isecite crni luk i propržite ga na ulju, zatim dodajte al dente kuvan pirinač. Preko pirinča prelijte sok od ribe, posolite, pobiberite, pa kuvajte još oko 10 minuta. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак