• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Средње
Средњи
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Riba u sosu od karija
Средње
Средњи
Мање од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 3 Порције +
  • 1 ком. бибера
  • 200 г црног лука
  • 10 г брашна
  • 5 г карија
  • 30 г маргарина
  • 300 г парадајза
  • 10 ком. першуна
  • 40 г презли
  • 800 г рибе
  • 2 г соли
  • 150 мл слатке павлаке
Припрема

Očišćenu ribu posolite, pobiberite i uvaljajte u mešavinu brašna i prezli i pecite na margarinu dok ne postane zlatnožute boje. Stavite komade ribe da se ocede na papirnom ubrusu, a u margarinu prepecite iseckan luk i sitno naseckane jabuke s kašičicom karija i malo soli. Dodajte slatku pavlaku, pustite da proključa i tom smesom prelijte ribu. Zatim propržite seckani paradajz i stavite preko ribe, pa pospite iseckanim peršunom. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак