• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Средње
Висок
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Викенд оброк
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Riba sa povrćem u rerni
Средње
Висок
Више од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 6 ком. белог лука
  • 2 ком. јаја
  • 30 мл маслиновог уља
  • 3 ком. босиљка
  • 200 г парадајза
  • 3 ком. першуна
  • 10 мл лимуновог сок
  • 700 г рибе
  • 200 г крављег сира
  • 2 г соли
  • 200 г шаргарепе
  • 100 г тиквица
Припрема

Isecite povrće po želji. Očistite beli luk, naseckajte peršun i bosiljak. Nauljite tepsiju u kojoj ćete peći ribu, stavite povrće, dobro izmešajte, začinite bosiljkom, belim lukom, i ponovo promešajte. U činiji izmešajte 100 ml vode, limunov sok, maslinovo ulje, so, biber i prelijte pivrće tom tečnoščću. Umutite dva jaja i prelijte po povrću. Tepsiju prekrijte alu-folijom, i probodite je na par mesta kako bi para mogla da izlazi. Stavite dase peče pola sata. Operite ribu, osušite je i posolite i pobibertite, isecite po želji. Pred kraj pečenja, otkrijte povrće, stavite ribu preko njega, dodajte narendani sir i zapecite još 10 minuta, otkriveno.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак