Riba sa čeri paradajzom
Хвала на оцени
An error occurred[CP]
Већ сте оценили овај рецепт
- Јела: Главно јело
- Кухиња: Интернационална кухиња
- Дијета: Класик
- Јело: Ручак
- Прилика: Гурмански оброк
- Сезона: Све сезоне
Састојци
Ово је рецепт за 2 особе.
- 3 ком. белог лука
- 15 г маслаца
- 2 ком. бибера
- 1 ком. лимунa
- 5 ком. першуна
- 300 г чери парадајза
- 3 г рузмарина
- 400 г рибе
- 2 г соли
- 15 мл уља
Припрема
Ribu dobro očistite, potom je posolite i pobiberite spolja i iznutra. Pokrijte je folijom i ostavite da odstoji. Nakon toga napravite nekolliko proreza na ribi, dodajte joj iseckane kriške limuna, peršun i iseckan beli luk, kao i malo ruzmarina. Tepsiju premažite uljem, stavite ribu i pecite dok riba ne bude gotova. Nakon toga servirajte sa čeri paradajzom. Uživajte u ovom obroku! Prijatno!
Хвала што сте штампали овај рецепт. Надамо се да сте задовољни и не заборавите да се вратите на нашу веб страницу и потражите још лепих рецепата.
Пошаљи овај рецепт