• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Средње
Висок
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Прилог
  • Кухиња: Европска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Pohovani riblji fileti
Средње
Висок
Мање од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 3 Порције +
  • 2 г алевe паприке
  • 200 мл пива
  • 50 г презли
  • 3 ком. јаја
  • 1000 г ослића
  • 100 г брашна
  • 3 г рузмарина
  • 30 мл уља
Pohovani riblji fileti
Припрема

Filete začinite ruzmarinom i alevom parikom. Ostavite da malo odstoji. Umutite jaja, posolite, dodajte brašno i pivo. Sipajte ulje u tiganj i stavite ribu da se peče tako što ćete je umočiti u smesu za pohovanje, a potom u prezle. Kada porumeni sa obe strane, stavite je na papirni ubrus da se ocedi masnoća. Servirajte uz pomfrit. Uživajte u ovom obroku! Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак