• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Средње
Средњи
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Европска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Pohovana piletina
Средње
Средњи
Мање од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 3 Порције +
  • 2 г алевe паприке
  • 70 г брашна
  • 2 ком. белог лука
  • 1 ком. бибера
  • 2 г ђумбира у праху
  • 2 ком. јаја
  • 1 г мускатног ораха
  • 700 г пилећег филеа
  • 2 г соли
  • 20 мл уља
Pohovana piletina
Припрема

Isecite piletinu po želji. Posolite je, pobiberite i nauljite, pa ostavite da odstoji u frižideru. Izmešajte brašno i sve začine. U drugoj posudi umutite jaja sa 20 ml vode. Meso uvaljajte u brašno sa začinima, zatim u jaja, pa ponovo u brašno. Zagrejte ulje u tiganju i pržite meso nekoliko minuta sa obe strane, dok ne dobije zlatnožutu boju. Stavite ih na paprini ubrus da se ocede i servirajte na tanjiru uz prilog po želji. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак