Plavi patllidžan sa belim lukom i bosiljkom
Хвала на оцени
An error occurred[CP]
Већ сте оценили овај рецепт
- Јела: Прилог
- Кухиња: Интернационална кухиња
- Дијета: Вегетаријански
- Јело: Вечера
- Прилика: Вече са пријатељима
- Сезона: Пролеће,Лето
Састојци
Ово је рецепт за 3 особе.
- 6 ком. белог лука
- 5 ком. босиљка
- 30 мл маслиновог уља
- 300 г плавих патлиџана
Plavi patllidžan sa belim lukom i bosiljkom

Припрема
Isecite plavi patlidžan na kriške. Potom pripremite smesu za podmazivanje: sipajte malo maslinovog ulja, dodajte iseckani beli luk i bosiljak. Prelijte plavi patlidžan belim lukom i stavite u zagrejanu rernu oko 10 minuta. Prijatno!
Хвала што сте штампали овај рецепт. Надамо се да сте задовољни и не заборавите да се вратите на нашу веб страницу и потражите још лепих рецепата.
Пошаљи овај рецепт