• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Plavi patllidžan sa belim lukom i bosiljkom

Лако
Низак
Мање од 30 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Прилог
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Вегетаријански
  • Јело: Вечера
  • Прилика: Вече са пријатељима
  • Сезона: Пролеће,Лето

Пошаљи овај рецепт

Plavi patllidžan sa belim lukom i bosiljkom
Лако
Низак
Мање од 30 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 3 Порције +
  • 6 ком. белог лука
  • 5 ком. босиљка
  • 30 мл маслиновог уља
  • 300 г плавих патлиџана
Plavi patllidžan sa belim lukom i bosiljkom
Припрема

Isecite plavi patlidžan na kriške. Potom pripremite smesu za podmazivanje: sipajte malo maslinovog ulja, dodajte iseckani beli luk i bosiljak. Prelijte plavi patlidžan belim lukom i stavite u zagrejanu rernu oko 10 minuta. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак