Plavi patlidžan sa mlevenim mesom i čili papričicama
Хвала на оцени
An error occurred[CP]
Већ сте оценили овај рецепт
- Јела: Главно јело
- Кухиња: Интернационална кухиња
- Дијета: Класик
- Јело: Ручак
- Прилика: Гурмански оброк
- Сезона: Пролеће,Лето
Састојци
Ово је рецепт за 2 особе.
- 2 ком. бибера
- 100 г црног лука
- 500 г млевеног меса
- 300 г плавих патлиџана
- 10 ком. чили папричице
- 3 г соли
- 2 г вегете
- 100 г шаргарепе
Plavi patlidžan sa mlevenim mesom i čili papričicama

Припрема
Na nauljenom tiganju izdinstajte crni luk. Kada postane staklast, dodajte rendanu šargarepu i mešajte. Posolite, pobiberite, dodajte mleveno meso i malo vode. Kada meso bude do pola gotovo, dodajte plavi patlidžan i promešajte. Posolite, pobiberite, dodajte malo vegete. Kada je meso kuvanolidžan omekšao, servirajte ga i uživajte u obroku. Prijatno!
Хвала што сте штампали овај рецепт. Надамо се да сте задовољни и не заборавите да се вратите на нашу веб страницу и потражите још лепих рецепата.
Пошаљи овај рецепт