• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Лако
Средњи
Мање од 30 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Вегетаријански
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Plavi patlidžan sa jajima
Лако
Средњи
Мање од 30 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 2 Порције +
  • 2 ком. бибера
  • 100 г црног лука
  • 3 ком. јаја
  • 300 г паприке
  • 200 г плавих патлиџана
  • 200 г парадајза
  • 3 г соли
Plavi patlidžan sa jajima
Припрема

Isecite plavi patlidžan na kolutove. Zatim njih poređajte u vatrostalnu posudu, a potom dodajte još i papriku, paradajz i crni luk. Stavite u rernu da se povrće peče par minuta dok ne pusti sok i ne dobije lepu boju. Pre nego što izvadite, stavite jaja preko svakog koluta plavog patlidžana i ostavite u rerni još nekoliko minuta, dok jaja ne budu gotova. Uživajte u ovom zdravom obroku! Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак