Pita sa piletinom, graškom i šampinjonima
Хвала на оцени
An error occurred[CP]
Већ сте оценили овај рецепт
- Јела: Главно јело
- Кухиња: Српска кухиња
- Дијета: Класик
- Јело: Вечера
- Прилика: Рецепт за сваки дан
- Сезона: Све сезоне
Састојци
Ово је рецепт за 3 особе.
- 3 г алевe паприке
- 3 ком. бибера
- 500 г купуса
- 2 ком. ловоровог листа
- 100 г црног лука
- 300 г свињског филеа
Pita sa piletinom, graškom i šampinjonima

Припрема
Izdinstajte piletinu tako da bude napola gotova i izdinstajte grašak 5-10 minuta. Pripremite fil od umućenih jaja, ulja, piletine, iseckanih šampinjona i graška. Poređajte kore, premažite sa malo ulja dodajte fil, potom još jednu koru i ponovite postupak. Posle treće kore uvijte ih po vašoj želji. I ponavljajte postupak dok imate materijala. Pecite na 220 stepeni dok kora ne dobije lepu zlatnožutu boju. Prijatno!
Хвала што сте штампали овај рецепт. Надамо се да сте задовољни и не заборавите да се вратите на нашу веб страницу и потражите још лепих рецепата.
Пошаљи овај рецепт