• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Средње
Висок
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Гурмански оброк
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Piletina sa parmezanom
Средње
Висок
Више од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 3 ком. белог лука
  • 1 ком. јајa
  • 1 ком. бибера
  • 30 г маслаца
  • 10 ком. першуна
  • 100 г пармезана
  • 800 г пилећег филеа
  • 2 г соли
  • 10 г презли
Piletina sa parmezanom
Припрема

Zagrejte rernu na 200 stepeni. Umutite jaje i dodajte mu otopljeni maslac, iseckani peršun i usitnjen beli luk. Zasebno pomešajte prezle, so i biber. Piletinu isecite po želji, svaki komad umočite u maslac, zatim u prezle. Meso poređajte po plehu i prelijte ostatkom maslaca. Stavite preko parmezan i pecite pola sata, dok piletina ne dobije zlatnožutu boju. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак