• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Pileći batak sa kruškama i crnim pasuljem

Лако
Средњи
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Pileći batak sa kruškama i crnim pasuljem
Лако
Средњи
Мање од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 1 Порције +
  • 250 г пилећих батака
  • 5 г соли
Припрема

Očišćenu piletinu stavite da se peče na nauljenom gril tiganju. Pecite sa jedne i druge strane. Kada piletina bude gotova, servirajte, dodajte crni pasulj i isecite krušku. Servirajte i uživajte u ovom obroku! Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак