• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Лако
Средњи
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Сос
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Доручак
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Pileća džigerica na integralnom hlebu
Лако
Средњи
Мање од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 2 ком. белог лука
  • 1 ком. бибера
  • 100 г црног лука
  • 5 г мајчине душице
  • 300 г интегралног хлеба
  • 100 г маргарина
  • 25 мл коњака
  • 1000 г пилеће игерице
  • 2 г соли
  • 15 мл уља
Припрема

Pileću džigericu pomešajte sa konjakom, majčinom dušicom, biberom, solju i ostavite pola sata da odstoji u frižideru. Za to vreme rastopite margarin sa uljem i propržite iseckan crni luk. Dodajte beli luk, pa džigericu i dinstajte 10 minuta uz mešanje. Stavite sve u blender kada džigerica bude gotova, dodajte još dve kašike konjaka i izmiksujte. Stvaite u odgovarajuću posudu da se ohladi. Isecite integralni hleb na kriške i premažite ih paštetom. Uživajte u ovom obroku! Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак