Pečeno pile sa krompirom
Хвала на оцени
An error occurred[CP]
Већ сте оценили овај рецепт
- Јела: Главно јело
- Кухиња: Интернационална кухиња
- Дијета: Класик
- Јело: Ручак
- Прилика: Рецепт за сваки дан
- Сезона: Све сезоне
Састојци
Ово је рецепт за 4 особе.
- 1000 г кромпира
- 2000 г пилећег филеа
- 20 мл мајонеза
- 2 г мирођије
- 2 г соли
- 2 г вегете

Operite pile i ostavite ga da se osuši. Posolite ga i pospite vegetom spolja i iznutra. Unutrašnjost začinite mirođijom, a spolja celo pile premažite majonezom. Nakon stavite pile na pleh sa alu-folijom, tako da prsa budu nadole. Umotajte pile u foliju i pecite na 220 stepeni oko sat vremena. Stavite krompir da se kuva u malo vode. Kada bude kuvan, posolite ga, pobiberite i dodajte malo vegete. Izvadite pile, skinite foliju, okrenite pile tako da prsa budu gore i ponovo zamotajte i vratite u rernu na još pola sata. Izvadite pile i ostavite ga da umotano odstoji oko 10 minuta, a onda ga servirajte sa krompirom i uživajte u ovom obroku! Prijatno!
Хвала што сте штампали овај рецепт. Надамо се да сте задовољни и не заборавите да се вратите на нашу веб страницу и потражите још лепих рецепата.
Пошаљи овај рецепт