• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Лако
Низак
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Ужина
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Веган
  • Јело: Ужина
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Pečeni pasulj
Лако
Низак
Више од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 300 г пасуља
  • 3 ком. белог лука
  • 5 г першуновог листа
  • 5 г соли
Pečeni pasulj
Припрема

Stavite pasulj u činiju sa vodom. Sutradan, kada nabubri, osušite ga i stavite na nauljeni pleh da se peče u rerni na 200 stepeni dok ne dobije zlatnožutu boju. Isecite beli luk i peršun, dodajte pasulju i pomešajte, a potom posolite. Uživajte u ovoj veganskoj poslastici. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак