• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Тешко
Висок
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Викенд оброк
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Pečena zečetina
Тешко
Висок
Мање од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 1 ком. белог лука
  • 2 ком. бибера
  • 200 г црног лука
  • 1000 г кромпира
  • 2 г соли
  • 200 г шаргарепе
  • 100 мл уља
  • 1500 г зечетине
Припрема

Potopite meso u vodu na dva sata, zatim ga isecite po želji. Isecite luk, krompir i šargarepu. Propržite meso oko 10 minuta sa obe strane. Dodajte sitno naseckani luk, začinite i sipajte dve šolje vruće vode. Dodajte šargarepu i stavite poklopac. Pre nego što bude gotov, dodajte krompir i čen belog luka. Posle deset minuta prebacite jelo u tepsiju i začinite ga. Pecite u rerni na 200 stepeni dok ne dobije zlatnu boju. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак