• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Средње
Висок
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Прилог
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Викенд оброк
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Pečena svinjetina sa ruzmarinom
Средње
Висок
Више од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 5 ком. белог лука
  • 5 ком. бибера
  • 10 г рузмарина
  • 10 г соли
  • 2000 г свињског филеа
  • 30 мл уља
Припрема

Meso nauljite, začinite solju, biberom, iseckanim belim lukom, ruzmarinom. Ostavite da odstoji par sati, najbolje je da prenoći. Nakon toga stavite meso u alu-foliju sa još malo ulja i stavite u pleh za pečenje. Pecite meso u zagrejanoj rerni na 200 stepeni. Kada bude pečeno, izvadite ga iz rerne, sklonite foliju, isecite i servirajte. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак