Pečena riba
Хвала на оцени
An error occurred[CP]
Већ сте оценили овај рецепт
- Јела: Прилог
- Кухиња: Интернационална кухиња
- Дијета: Класик
- Јело: Ручак
- Прилика: Рецепт за сваки дан
- Сезона: Све сезоне
Састојци
Ово је рецепт за 1 особе.
- 30 мл лимуновог сок
- 10 мл маслиновог уља
- 2 ком. белог лука
- 3 ком. першуна
- 1 ком. бибера
- 300 г рибе
- 3 г соли
Припрема
Očišćenu i opranu ribu stavite da se osuši. Zasecite ribu sa obe strane, posolite i pobiberite sa strane i iznutra. Luk i peršun pomešajte sa maslinovim uljem i limunovim sokom i time ispunite unutrašnjost ribe. Premažite ribu maslinovim uljem i limunovim sokom. Pecite ribu u zagrejanoj rerni 15-20 minuta. Servirajte i uživajte u ovom obroku! Prijatno!
Хвала што сте штампали овај рецепт. Надамо се да сте задовољни и не заборавите да се вратите на нашу веб страницу и потражите још лепих рецепата.
Пошаљи овај рецепт