• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Средње
Висок
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Гурмански оброк
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Pečena riba u rerni
Средње
Висок
Више од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 3 Порције +
  • бибера
  • 1 ком. лимунa
  • 5 г рузмарина
  • 600 г рибе
  • 10 г маслаца
  • 1 мл лимуновог сок
  • 20 мл уља
  • со
Припрема

Ribu očistite, posolite i pobiberite. Stavite papir za pečenje u tepsiju i nauljite ga. Na papir stavite ribu i premažite je otopljenim puterom sa obe strane. Oko nje stavite kriške isečenog limuna. Pecite u zagrejanoj rerni na 250 stepeni 20 minuta. Na pola pečenja ribu prelijte limunovim sokom. Servirajte i ukrasite grančicom ruzmarina. Uživajte! Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак