• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Средње
Висок
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Вечера
  • Прилика: Новогодишња трпеза
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Pečena patka
Средње
Висок
Више од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 3 г алевe паприке
  • 2500 г патке
  • 2 г соли
Припрема

Patku uveče dobro očistite i operite, osušite, posolite spolja i iznutra, pokrijte je i ostavite da odstoji preko noći. Sutradan je začinite alevom paprikom samo spolja i pecite u zatvorenoj posudi premazanoj uljem na 180 stepeni oko sat i po. Potom otvorite posudu, izvadite meso i prebacite patku u tepsiju kako bi se dobro zapekla sa svih strana. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак