• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Средње
Висок
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Викенд оброк
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Pečena jagnjetina
Средње
Висок
Више од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 10 г рузмарина
  • 5 ком. бибера
  • 2000 г јагњећег меса
  • 5 г соли
  • 30 мл уља
Припрема

Jagnjetinu posolite, pobiberite, začinite iseckanim ruzmarinom, nauljite i stavite da odstoji dva-tri sata u frižideru. Potom stavite meso u pleh za pečenje sa malo ulja i pecite u zagrejanoj rerni na 220 stepeni. Kada dobije zlatnožutu boju, proverite da li je sredina dobro pečena. Ako jeste, izvadite meso iz rerne i uvijte ga u foliju. Secite ga i servirajte. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак