• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Pečena babura sa sosom od paradajza i luka

Лако
Низак
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Прилог
  • Кухиња: Српска кухиња
  • Дијета: Вегетаријански
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Викенд оброк
  • Сезона: Пролеће,Лето

Пошаљи овај рецепт

Pečena babura sa sosom od paradajza i luka
Лако
Низак
Мање од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 3 Порције +
  • 200 г црног лука
  • 1 ком. бибера
  • 2 г соли
  • 2 ком. босиљка
  • 400 ком. паприке
  • 300 г парадајза
Pečena babura sa sosom od paradajza i luka
Припрема

Stavite babure na ringlu i pecite ih sa svih strana. Kada omekšaju, ostavite ih u plastičnoj kesi da se malo ohlade, potom ih oljuštite, a odvojeno na nauljenom tiganju izdinstajte crni luk, potom ubacite iseckani paradajz i dobro posolite i pobiberite. Kada paradajz počne da se zgušnjava, dodajte malo bosiljka, potom servirajte paprike kao na fotografiji i dodajte sos od paradajza. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак