• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Средње
Низак
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Српска кухиња
  • Дијета: Вегетаријански
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Pasulj
Средње
Низак
Више од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 3 Порције +
  • 3 г алевe паприке
  • 4 ком. белог лука
  • 3 ком. бибера
  • 200 г црног лука
  • 5 г брашна
  • 300 г пасуља
  • 5 г соли
  • 10 мл уља
  • 3 г вегете
Припрема

Ostavite pasulj da nabubri preko noći. Sutradan prospite vodu i dodajte litar sveže vode. Kada voda proključa, prospite je i nalijte litar i po nove. Dodajte iseckani crni i beli luk, iseckanu šargarepu, začinite solju, biberom, vegetom. Kada pasulj bude skoro kuvan, pripremite zapršku: u maloj šerpi dodajte malo ulja i iseckani crni luk. Kada luk postane staklast, dodajte malo aleve paprike i brašna. Promešajte i nalijte zapršku u šerpu. Kuvajte još desetak minuta uz mešanje. Servriajte i uživajte u ovom obroku! Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак