• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Средње
Средњи
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Pasulj sa mesom
Средње
Средњи
Више од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 300 г пасуља
  • 5 г соли
  • 3 г вегете
Припрема

Stavite pasulj da nabubri preko noći. Sutradan stavite da se kuva u vodi. Kada voda provri, iscedite pasulj i sipajte drugu vodu, do dve trećine šerpe u kojoj kuvate. Dodajte komadiće mesa, iseckani crni i beli luk. Nakon dva sata pripremite zapršku: u manjoj šerpi sipajte malo ulja i dodajte iseckani crni luk. Kada luk postane staklast, dodajte alevu papriku i malo brašna. Dobro promešajte i nalijte zapršku pasulju. Kuvajte još nekih 20 minuta. Začinite solju, biberom i vegetom. Servirajte i uživaje u ovom obroku! Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак