Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0

Želimo da vas obavestimo da ćemo tokom Beogradskog maratona 28.04.2024. imati otežanu dostavu u pojedinim delovima grada. Zamolili bismo sve kupce za razumevanje i malo strpljenja. Sve porudžbine će biti isporučene na adrese u najkraćem roku.

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000RSD na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 6000RSD. Unesi kod TLXC1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu do 28.4.2024

Maxi logoMaxi logo
  • Pasulj sa keljom
Pasulj sa keljom

Pasulj sa keljom

Srednje
> 60 min
0/5
Srednji

Sastojci zaOsoba/e

4 porcije
  • 3 g aleve parike
  • 4 kom. belоg luka
  • 3 kom. bibera
  • 5 g brašna
  • 200 g crnog luka
  • 300 g kelja
  • 300 g pasulja
  • 5 g soli
  • 10 ml ulja
  • 3 g vegete
  • 3 g aleve parike
  • 4 kom. belоg luka
  • 3 kom. bibera
  • 5 g brašna
  • 200 g crnog luka
  • 300 g kelja
  • 300 g pasulja
  • 5 g soli
  • 10 ml ulja
  • 3 g vegete

Započni pripremu

Ostavite pasulj da nabubri preko noći. Sutradan prospite vodu i sipajte litar vode. Kada voda proključa, prospite je i dodajte novu. Dodajte iseckani crni i beli luk, iseckanu šargarepu, začinite solju, biberom, vegetom. Nakon sat i po ubacite kelj. Kada pasulj bude skoro kuvan, pripremite zapršku: u malu šerpu dodajte malo ulja, iseckani crni luk. Kada luk postane staklast, dodajte malo aleve paprike i brašna. Promešajte i nalijte zapršku u šerpu. Kuvajte još desetak minuta uz mešanje. Servirajte i uživajte u ovom obroku! Prijatno!

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Srpska kuhinja
Vegetarijanski
Recept za svaki dan
Ručak
Proleće,Leto
Glavno jelo