• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Лако
Средњи
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Сос
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Доручак
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Pašteta od pačje džigerice
Лако
Средњи
Мање од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 2 ком. белог лука
  • 100 г црног лука
  • 1 ком. бибера
  • 25 мл коњака
  • 5 г мајчине душице
  • 100 г маргарина
  • 1000 г пачије џигерице
  • 2 г соли
  • 15 мл уља
Припрема

Pačju džigericu pomešajte sa konjakom, majčinom dušicom, biberom, solju i ostavite pola sata da odstoji u frižideru. Za to vreme rastopite margarin sa uljem i na tome propržite iseckan crni luk. Dodajte beli luk, džigericu i dinstajte 10 minuta uz mešanje. Stvaite sve u blender kada džigerica bude gotova, dodajte još dve kašike konjaka i izmiksujte. Stvaite u odgovarajuću posudu i ohladite. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак