• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Лако
Средњи
Мање од 30 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Вегетаријански
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Paradajz sos sa pasuljem i jajima
Лако
Средњи
Мање од 30 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 3 Порције +
  • 4 ком. белог лука
  • 3 ком. бибера
  • 5 ком. босиљка
  • 800 г пелата
  • 100 г црног лука
  • 3 ком. јаја
  • 500 г пасуља
  • 5 г соли
Paradajz sos sa pasuljem i jajima
Припрема

U nauljenom voku pržite iseckani crni luk. Kada postane staklast, dodajte paradajz pelat i pasulj iz konzerve. Posolite, pobiberite i dodajte iseckani beli luk. Kada počne da ključa, razbijte jaja i kada ona budu gotova, začinite boslijkom i servirajte. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак