Kuvani grašak
Хвала на оцени
An error occurred[CP]
Већ сте оценили овај рецепт
- Јела: Супа/чорбе
- Кухиња: Интернационална кухиња
- Дијета: Веган
- Јело: Ручак
- Прилика: Рецепт за сваки дан
- Сезона: Пролеће,Лето
Састојци
Ово је рецепт за 4 особе.
- 5 ком. бибера
- 5 г алевe паприке
- 3 ком. белог лука
- 10 г брашна
- 200 г црног лука
- 300 г грашка
- 200 г шаргарепе
- 5 г соли
- 200 мл парадајз соса
- 10 мл уља
Kuvani grašak

Припрема
Grašak stavite u šerpu sa vodom. Ubacite iseckani crni luk, šargarepu i beli luk. Nakon pola sata pripremite zapršku: u manjoj šerpi na malo ulja pržite iseckani crni luk i, kada postane staklast, dodajte alevu papriku i brašno. Dobro promešajte i sipajte zapršku u šerpu sa graškom. Dobro promešajte. Potom dodajte sos od paradajza i kuvajte još oko 15 minuta. Servirajte. Prijatno!
Хвала што сте штампали овај рецепт. Надамо се да сте задовољни и не заборавите да се вратите на нашу веб страницу и потражите још лепих рецепата.
Пошаљи овај рецепт