• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Лако
Средњи
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Српска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Вечера
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Krompir sa začinskim biljem i kobasicama
Лако
Средњи
Мање од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 2 Порције +
  • 1 ком. бибера
  • 2 ком. белог лука
  • 700 г кромпира
  • 300 г кобасица
  • 2 г соли
  • 2 г вегете
  • 3 г зачинског биља
Krompir sa začinskim biljem i kobasicama
Припрема

Oljušteni krompir isecite kao na fotografiji i stavite u nauljenu tepsiju. Isecite kobasice na kolutiće i stavite između redova krompira, a potom isecite i beli luk i stavite ga između preostalih redova krompira. Posolite, pobiberite, dodajte malo vegete i začinskog bilja. Sipajte još malo ulja i šolju vode. Pecite na 220 stepeni oko 45 minuta dok krompir ne postane mekan i ne dobije zlatnožutu boju. Uživajte u ovom obroku! Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак