Kiflice sa kobasicama
Хвала на оцени
An error occurred[CP]
Већ сте оценили овај рецепт
- Јела: Прилог
- Кухиња: Интернационална кухиња
- Дијета: Класик
- Јело: Вечера
- Прилика: Вече са пријатељима
- Сезона: Све сезоне
Састојци
Ово је рецепт за 4 особе.
- 400 г брашна
- 400 г кобасица
- 20 г квасца
- 50 г маслаца
- 130 мл млека
- 5 г сусама
- 3 г соли
- 3 г шећера
- 1 ком. јајa

Zagrejte mleko i dodajte mu kvasac i malo šećera, pa ostavite da nadođe. Pomešajte u vanglici brašno, so, kvasac, 130 ml tople vode i omekšali puter. Umesite testo i ostavite ga da odstoji 30 minuta. Premesite testo i razvucite ga, potom isecite na 16 trakica. Kobasice presecite na pola. Uvjijajte kobasice u testo i poređajte ih po plehu obloženom papirom za pečenje. Pomešajte žumance i dve kašike mleka, te time premažite testo. Pospite preko susam i ostavite oko pola sata. Zagrejte rernu na 180 stepeni i pecite oko pola sata. Prijatno!
Хвала што сте штампали овај рецепт. Надамо се да сте задовољни и не заборавите да се вратите на нашу веб страницу и потражите још лепих рецепата.
Пошаљи овај рецепт