• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Средње
Висок
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Kesadilje sa svinjetinom
Средње
Висок
Више од 60 мин
5/5

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 2 Порције +
  • 2 ком. белог лука
  • 5 г чили праха
  • 100 г црног лука
  • 200 г паприке
  • 200 г крављег сира
  • 3 г соли
  • 500 г свињског филеа
Припрема

Meso posolite, pobiberite, začinite uljem, vegetom i ruzmarinom. Pecite ga u rerni dok ne dobije rumenu boju. Kada svinjetina bude gotova, premažite tortilju uljem s jedne strane, potom je stavite na zagrejani tiganj, preko rasporedite sir, iseckanu papriku, svinjetinu, crni i beli luk. Stavite drugu tortilju tako da strana namazana uljem bude gore. Pecite dok ne porumene i dok se sir malo ne otopi. Okrenite i pecite sa druge strane dok ne porumeni. Isecite na četiri dela i servirajte. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак