• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Средње
Средњи
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Викенд оброк
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Juneće meso sa ljutim papričicama
Средње
Средњи
Више од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 3 Порције +
  • 5 ком. бибера
  • 2000 г јунећег меса
  • 20 ком. љуте паприке
  • 5 г рузмарина
  • 10 г соли
  • 30 мл уља
  • 5 г вегете
Припрема

Meso nauljite, začinite solju, biberom, iseckanim belim lukom, ruzmarinom. Ostavite da odstoji par sati, a najbolje je da prenoći. Nakon toga stavite meso u pleh za pečenje. Pecite ga u zagrejanoj rerni na 200 stepeni. Pred kraj pečenja dodajte iseckane ljute papričice i servirajte. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак