Juneće meso sa ljutim papričicama
Хвала на оцени
An error occurred[CP]
Већ сте оценили овај рецепт
- Јела: Главно јело
- Кухиња: Интернационална кухиња
- Дијета: Класик
- Јело: Ручак
- Прилика: Викенд оброк
- Сезона: Све сезоне
Састојци
Ово је рецепт за 3 особе.
- 5 ком. бибера
- 2000 г јунећег меса
- 20 ком. љуте паприке
- 5 г рузмарина
- 10 г соли
- 30 мл уља
- 5 г вегете
Припрема
Meso nauljite, začinite solju, biberom, iseckanim belim lukom, ruzmarinom. Ostavite da odstoji par sati, a najbolje je da prenoći. Nakon toga stavite meso u pleh za pečenje. Pecite ga u zagrejanoj rerni na 200 stepeni. Pred kraj pečenja dodajte iseckane ljute papričice i servirajte. Prijatno!
Хвала што сте штампали овај рецепт. Надамо се да сте задовољни и не заборавите да се вратите на нашу веб страницу и потражите још лепих рецепата.
Пошаљи овај рецепт