• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Средње
Висок
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Прилог
  • Кухиња: Медитеранска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Викенд оброк
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Jegulja na roštilju
Средње
Висок
Мање од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 2 Порције +
  • 5 ком. бибера
  • 600 г јегуље
  • 5 г соли
  • 30 мл уља
Припрема

Jegulju posolite, pobiberite, nauljite i stavite da odstoji pola sata. Nakon toga raspalite vatru na roštilju i stavite jegulju da se peče. Kada bude gotova, prelijte je limunovim sokom i servirajte. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак