• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Средње
Висок
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Викенд оброк
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Jagnjeće grudi
Средње
Висок
Више од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 2 ком. бибера
  • 2 г алевe паприке
  • 3 ком. белог лука
  • 100 мл белог вина
  • 100 г црног лука
  • 1 кг јагњећег меса
  • 3 г рузмарина
  • 2 г соли
  • 200 г шаргарепе
Припрема

Isecite meso i stavite ga u nauljeni pleh. Začinite alevom paprikom, solju, biberom, belim lukom, ruzmarinom i prelijte vinom. Sve dobro promešajte i pecite oko 75 minuta na 200 stepeni. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак