• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Средње
Висок
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Вечера
  • Прилика: Романтични оброк
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Hobotnica sa maslinama
Средње
Висок
Више од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 2 Порције +
  • 2 ком. бибера
  • 100 г црног лука
  • 100 мл белог вина
  • 100 г црних маслина
  • 30 мл маслиновог уља
  • 500 г хоботнице
  • 3 г рузмарина
  • 3 г соли
Hobotnica sa maslinama
Припрема

Očišćenu hobotnicu prokuvajte 15 minuta u malo vode. Stavite luk i hobotnicu u tepsiju, posolite, pobiberite, dodajte malo ruzmarina. Pecite na 180 stepeni sat vremena poklopljeno alu-folijom. Pred kraj pečenja prelijte hobotnicu vinom i pecite kratko bez folije. Servirajte je sa crnim maslinama i uživajte u ovom morskom jelu! Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак