Hobotnica sa maslinama
Хвала на оцени
An error occurred[CP]
Већ сте оценили овај рецепт
- Јела: Главно јело
- Кухиња: Интернационална кухиња
- Дијета: Класик
- Јело: Вечера
- Прилика: Романтични оброк
- Сезона: Све сезоне
Састојци
Ово је рецепт за 2 особе.
- 2 ком. бибера
- 100 г црног лука
- 100 мл белог вина
- 100 г црних маслина
- 30 мл маслиновог уља
- 500 г хоботнице
- 3 г рузмарина
- 3 г соли
Hobotnica sa maslinama

Припрема
Očišćenu hobotnicu prokuvajte 15 minuta u malo vode. Stavite luk i hobotnicu u tepsiju, posolite, pobiberite, dodajte malo ruzmarina. Pecite na 180 stepeni sat vremena poklopljeno alu-folijom. Pred kraj pečenja prelijte hobotnicu vinom i pecite kratko bez folije. Servirajte je sa crnim maslinama i uživajte u ovom morskom jelu! Prijatno!
Хвала што сте штампали овај рецепт. Надамо се да сте задовољни и не заборавите да се вратите на нашу веб страницу и потражите још лепих рецепата.
Пошаљи овај рецепт