• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Средње
Висок
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Медитеранска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Роштиљ
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Hobotnica na roštilju
Средње
Висок
Мање од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 1 ком. бибера
  • 2 ком. белог лука
  • 2000 г хоботнице
  • 100 мл маслиновог уља
  • 10 мл лимуновог сок
  • 2 г рузмарина
  • 2 г соли
Hobotnica na roštilju
Припрема

Napravite marinadu od maslinovog ulja, iseckanog belog luka, limunovog soka, soli, bibera i svežeg ruzmarina. Hobotnice stavite na roštilj i pecite ih sa svih strana 10 minuta. Kada su pečene, stavite ih u prethodno pripremljenu marinadu da odstoje, a potom ih servirajte. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак