• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Средње
Средњи
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Прилог
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Вегетаријански
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Викенд оброк
  • Сезона: Јесен,Зима

Пошаљи овај рецепт

Hleb sa tikvom, lukom i maslinama
Средње
Средњи
Више од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 2 Порције +
  • 1000 г брашна
  • 200 г црног лука
  • 2 ком. јаја
  • 200 мл јогурта
  • 1/2 ком. свежег квасца
  • 200 г маслина
  • 30 мл маслиновог уља
  • 100 мл млека
  • 1 ком. прашка за пециво
  • 2 г шећера
  • 2 г соли
  • 500 г тиквица
Припрема

Za testo je potrebno: 2 čaše jogurta, 1 čaša mleka, pola kockice kvasca, 2 jaja, 1 kašičica soli, 1 kašičica šećera, 3 kašike maslinovog ulja, 1 prašak za pecivo i 1 kg brašna (preporučujemo pola integralnog, pola običnog mekog). Zamesite testo i stavite da odstoji barem tri sata u frižideru. Nakon toga razvucite testo i stavite preko iseckanu tikvu, crni luk i masline. Pecite u rerni dok tikva ne bude mekana i ne dobije lepu rumenu boju. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак