• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Средње
Средњи
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Роштиљ
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Grilovana svinjska rebarca sa povrćem
Средње
Средњи
Више од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 3 Порције +
  • 5 ком. бибера
  • 200 г црног лука
  • 500 г кромпира
  • 300 г шаргарепе
  • 10 г соли
  • 2000 г свињских ребара
  • 300 г тиквица
  • 5 г вегете
Припрема

Svinjska rebarca posolite, pobiberite, začinite uljem i vegetom i ostavite da odstoje minimum sat vremena. Nakon toga ih pecite na roštilju sa svih strana. Zasebno stavite oljušteni krompir da se obari u slanoj vodi sa oljuštenom šargarepom. Grilujte i iseckane tikvice i kolutove crnog luka. Kada meso bude gotovo, servirajte, potom ocedite krompir i šargarepu, posolite, pobiberite, začinite vegetom i servirajte kao prilog. Uživajte u ovom obroku! Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак