Grilovana morska riba
Хвала на оцени
An error occurred[CP]
Већ сте оценили овај рецепт
- Јела: Прилог
- Кухиња: Медитеранска кухиња
- Дијета: Класик
- Јело: Ручак
- Прилика: Викенд оброк
- Сезона: Све сезоне
Састојци
Ово је рецепт за 4 особе.
- 3 ком. белог лука
- 200 мл белог вина
- 30 мл лимуновог сок
- 3 ком. бибера
- 2 ком. ловоровог листа
- 150 мл маслиновог уља
- 1500 г рибе
- 5 ком. першуна
- 5 г рузмарина
- 5 г соли
- 3 г вегете
Припрема
Očišćenu i opranu ribu osušite i zasecite na nekoliko mesta. Začinite je solju i biberom. Poređajte ribu u pleh i stavite je da se peče na 200 stepeni oko 50 minuta. Povremeno je premažite uljem. Pripremite mešavinu od malo vode, vina, ulja, peršuna, belog luka, lovorova lista, limunovog soka, ruzmarina, soli, vegete i bibera. Pred kraj pečenja prelijte je prethodno pripremljenom mešavinom. Servirajte i uživajte ovom obroku! Prijatno!
Хвала што сте штампали овај рецепт. Надамо се да сте задовољни и не заборавите да се вратите на нашу веб страницу и потражите још лепих рецепата.
Пошаљи овај рецепт