• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Тешко
Средњи
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Викенд оброк
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Goveđi gulaš
Тешко
Средњи
Мање од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 3 г алевe паприке
  • 2 ком. босиљка
  • 500 г црног лука
  • 500 г јунетине
  • 3 ком. ловоровог листа
  • 30 мл парадајз сока
  • 2 ком. першуна
Goveđi gulaš
Припрема

Dinstajte crni luk, posolite i pobiberite. Dodajte mu malo vode, alevu papriku, lovorov list, peršun, a potom i isečeno meso. Dinstajte ga nekoliko minuta, pa dolijte malo vode. Kuvajte sat i po uz povremeno dolivanje vode. Začinite gučaš po ukusu, dodajte sok od paradajza i krčkajte još nekih 15 minuta. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак