• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Средње
Низак
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Прилог
  • Кухиња: Српска кухиња
  • Дијета: Вегетаријански
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Domaći hleb
Средње
Низак
Више од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 1000 г брашна
  • 10 г квасца
  • 3 г соли
  • 3 г шећера
Domaći hleb
Припрема

Pomešajte brašno, so, šećer i kockicu kvasca. Dodajte vode po potrebi. Ostavite da odstoji oko sat vremena. Premeste testo nakon toga i ostavite ga da odstoji još pola sata. Premesite testo još jednom i stavite ga na nauljeni pleh. Zagrejte rernu na 250 stepeni i pecite hleb oko pola sata. Prvih 15 minuta pecite na 250 stepeni, potom smanjite na 220. Uživajte u ovom zdravom hlebu! Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак