• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Средње
Средњи
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Прилог
  • Кухиња: Српска кухиња
  • Дијета: Вегетаријански
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Славска трпеза
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Domaći hleb
Средње
Средњи
Више од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 10 мл маслиновог уља
  • 700 г брашна
  • 3 г шећера
  • 1 ком. свежег квасца
  • 3 г соли
Domaći hleb
Припрема

Sipajte 400 ml mlake vode u veću činiju za mešenje. Izmrvite kvasac, dodajte kašiku šećera i promešajte. Dodajte 350 g brašna i dobro promešajte, potom dodajte i drugu polovinu, pa i nju dobro umesite, poklopite krpom i ostavite da testo naraste sat vremena. Pobrašnite radnu površinu, stavite testo i razvucite ga po želji, potom ga prebacite u tepsiju premazanu uljem i pecite 40 minuta na 200 stepeni. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак