• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Средње
Средњи
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Прилог
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Гурмански оброк
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Crvena piletina
Средње
Средњи
Више од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 3 Порције +
  • 5 г алевe паприке
  • 500 г пилећих батака и карабатака
  • 2 ком. белог лука
  • 3 г чили праха
  • 2 ком. бибера
  • 30 мл лимуновог сок
  • 2 г шећера
Crvena piletina
Припрема

Piletinu marinirajte u mešavini od ulja, aleve paprike, limunovog soka, belog luka, čili papričice, soli, šećera i malo bibera. Ostavite da odstoji u frižideru minimum sat vremena. Stavite komade piletine u vatrostalnu nauljenu posudu sa alu-folijom i pecite 45 minuta na 180 stepeni. Okrenite meso jednom u toku pečenja. Servirajte i uživajte u ovom obroku uz prilog po želji. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак