Crni hleb
Хвала на оцени
An error occurred[CP]
Већ сте оценили овај рецепт
- Јела: Прилог
- Кухиња: Српска кухиња
- Дијета: Вегетаријански
- Јело: Ручак
- Прилика: Рецепт за сваки дан
- Сезона: Све сезоне
Састојци
Ово је рецепт за 4 особе.
- 1000 г црног грожђа
- 3 г шећера
- 10 г квасца
- 3 г соли
Crni hleb

Припрема
Pomešajte brašno, so, šećer i kockicu kvasca. Dodajte vodu po potrebi. Ostavite da odstoji oko sat vremena. Premeste testo nakon toga i ostavite da odstoji još pola sata. Premesite testo još jednom i stavite ga na nauljeni pleh. Zagrejte rernu na 250 stepeni i pecite hleb oko pola sata. Prvih 15 minuta pecite na 250 stepeni, potom smanjite na 220. Uživajte u ovom zdravom hlebu! Prijatno!
Хвала што сте штампали овај рецепт. Надамо се да сте задовољни и не заборавите да се вратите на нашу веб страницу и потражите још лепих рецепата.
Пошаљи овај рецепт