• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Тешко
Висок
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Вечера
  • Прилика: Викенд оброк
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Cepkana svinjetina sa pirinčem i pasuljem
Тешко
Висок
Мање од 60 мин
1/5

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 2 Порције +
  • 1 ком. бибера
  • 2 ком. босиљка
  • 300 г црвеног пасуља
  • 2 г оригана
  • 200 г пиринча
  • 600 г свињског филеа
  • 2 г соли
Cepkana svinjetina sa pirinčem i pasuljem
Припрема

U manju posudu stavite so, biber i začine, potom utrljajte u meso. U vrelom nauljenom tiganju zapecite meso sa svih strana, prebacite meso u dublju tepsiju, umotano u alu-foliju i pecite u rerni na 150 stepeni najmanje dva sata. Kada meso bude skoro pripremljeno, skuvajte pirinač u vodi i ocedite ga, potom ga začinite po želji, servirajte i dodajte preko njega crveni pasulj. Servirajte svinjetinu i uživajte u ovom nedeljnom obroku! Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак