• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Лако
Средњи
Мање од 30 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Предјело
  • Кухиња: Далеки исток
  • Дијета: Вегетаријански
  • Јело: Вечера
  • Прилика: Посни оброк
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Рижото са печуркама
Лако
Средњи
Мање од 30 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 2 Порције +
  • 2 ком. нане
  • 80 г црвеног лука
  • 2 ком. белог лука
  • 50 г пиринча
  • 400 г шампињона
  • 1 ком. шаргарепе
Рижото са печуркама
Припрема

Potrebno je: jedna šolja pirinča, 1 crveni luk, 2 čena belog luka, 400 g pečuraka, 1šargarepa. Dinstajte crveni luk na malo maslinovog ulja. Kada luk postane staklast, dodajte rendanu šargarepu i kada ona omekša, ubacite iseckane pečurke. Za to vreme, kuvajte šolju pirinča. Kada jedno i drugo budu gotovi, spojite sastojke i promešajte na tihoj vatri dva minuta. Servirajte i ukrasite listićima nane.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак