Пилећа џигерица
Хвала на оцени
An error occurred[CP]
Већ сте оценили овај рецепт
- Јела: Главно јело
- Кухиња: Српска кухиња
- Дијета: Класик
- Јело: Ручак
- Прилика: Рецепт за сваки дан
- Сезона: Све сезоне
Припрема
Oljuštite i iseckajte crni luk, a zatim ga dinstajte na slaboj vatri. Kada luk porumeni, dodajte 400 g prethodno začinjene pileće džigerice i dinstajte pet minuta. Nakon toga dodajte vodu i ostavite džigericu na vatri dok voda ne ispari. Kada voda ispari, ostavite meso da porumeni i ispeče se na vrelom tiganju.
Хвала што сте штампали овај рецепт. Надамо се да сте задовољни и не заборавите да се вратите на нашу веб страницу и потражите још лепих рецепата.
Пошаљи овај рецепт