• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Средње
Средњи
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Мађарска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Гурмански оброк
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Гулаш са сувим шљивама
Средње
Средњи
Више од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 5 г алевe паприке
  • 1 ком. бибера
  • 350 г црног лука
  • 10 г брашна
  • 200 мл црног вина
  • 50 мл парадајз пиреа
  • со
  • 1,5 г говеђег меса
  • 4 ком. белог лука
  • 100 г сувих шљива
  • 250 г шампињона
  • 5 г зачинског биља
  • 10 мл уља
Гулаш са сувим шљивама
Припрема

У лонцу издинстајте црни лук исечен на ситне коцкице, потом додајте шампињоне и месо исечено на коцке (које сте претходно уваљали у брашно). Након 15 минута динстања додајте парадајз пире, суве шљиве, бели лук и зачине. Прелијте гулаш вином и водом, те га кувајте на слабој ватри око 90 минута, уз повремено мешање. Сервирајте припремљени гулаш уз пиринач или кувани кромпир.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак