• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Гриловане лигње са аспарагусом и кромпиром

Тешко
Висок
Мање од 30 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Медитеранска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Вечера
  • Прилика: Роштиљ
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Гриловане лигње са аспарагусом и кромпиром
Тешко
Висок
Мање од 30 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 300 г кромпира
  • 2 ком. лимуна
  • 500 г лигњи
  • 200 г шпаргли
  • 4 ком. белог лука
  • бибера
  • 10 г мајчине душице
  • 100 мл маслиновог уља
  • 1 ком. першуна
  • со
Гриловане лигње са аспарагусом и кромпиром
Припрема

Pripremite marinadu od dva limuna, četiri čena belog luka, vezice peršuna, maslinovog ulja, majčine dušice, soli i bibera. Lignje očistite tako što ćete odvojiti telo od pipaka, izvadite središlju kost i utrobu, iz pipaka odstranite oči i usta. Operite ih i stavite da se dobro iscede. Zatim ih stavite u marinadu na sat vremena i duže, ako imate vremena. Obarite asparagus i krompir. Na roštilju poređajte lignje i pecite ih od pet do 10 minuta. Premažite ih marinadom u toku pečenja i okrenite ih jednom. Servirajte ih sa krompirom i asparagusom i uživajte u ovom sočnom obroku! Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак