• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Тешко
Висок
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Далеки исток
  • Дијета: Класик
  • Јело: Вечера
  • Прилика: Гурмански оброк
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Булгоги
Тешко
Висок
Више од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 15 мл белог вина
  • бибера
  • 100 г црног лука
  • 10 г млевеног белог лука
  • 10 ком. крушака
  • 70 мл соја соса
  • 2 ком. младог лука
  • 20 г сусама
  • 1/2 ком. шаргарепе
  • 40 г шећера
  • 600 г телећег бута
  • 15 мл сусамовог уља
Булгоги
Припрема

Potrebno je 600 g telećeg mesa, 1 crni luk, mladi luk, pola šargarepe i kašika bilo kog alkohola. Za sos je potrebno 70 ml korejskog soja-sosa, 10 g mlevenog mladog luka, kašika mlevenog belog luka, 40 g šećera, 10 g mlevene kruške, kašika susamovog ulja, biber, susam. Isecite tanko teletinu, zatim stavite krušku i luk u blender i usitnite, te pomešajte sa sastojcima za sos. Stavite meso u sos i ostaviti da odstoji oko sat vremena u frižideru. Isecite mladi luk, crni luk i šargarepu. Na jakojvatri pržite marinirano mesno sa kašikom alkohola, potom dodajte povrće i pržite dok i povrće ne bude gotovo, zatim dodajte susam i pržite dva-tri minuta. Uživajte!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак